Een gouden dag voor een tinnen feest

Mijn ex-stiefbroer en zijn knappe vrouw Eefke vierden vorige week hun tienjarig samenzijn. Ze kozen daar een prachtige avond voor uit. Een avond die begon in feestelijk daglicht. En de dag liet zich gewillig aan de avond naaien met een prachtige kanten bies van schemerlicht.

Ze hadden als ideale locatie de Scheld’apen gekozen. Voor wie het niet kent: op Antwerpse kaaien, daar waar de toerist zich al lang in niemandsland waant, daar staat een huis verscholen in het groen. Oorspronkelijk gekraakt om als vrijplaats voor kunstenaars te dienen en ondertussen door de Stad geofficialiseerd als jeugdwerking en kunstenwerkplaats. Optredens, theater, café, festivals, volxkeuken. Maar gelukkig nog steeds artistiek schmutzig, met een punky touch en een anarchistisch geurtje…

Iwan en Eefke – en ook hun driekoppig kroost – straalden. Er heerste een sfeer van goedheid en gezelligheid. De Maskesmachine deed een waterdans (een heidense dans met ‘maagden’) en er waren verschillende optredens…

Tien jaar samenzijn. Vandaag de dag is dat inderdaad iets om te vieren. Moesten ze getrouwd zijn dan had het een tinnen bruiloft geweest… Het was in ieder geval een gouden dag met gouden licht en gouden mensen. Ik vond het heerlijk om er foto’s te maken.

IMG_1348-1-border

IMG_1283-1-border

IMG_1288-1-border

Zij dachten dat de focus op hen lag:
IMG_1340-1-border
Een van de ‘maagden’ van de Maskesmachine:
IMG_1372-1-border

David Bovée van Think of One hier met zijn nieuwe muzikale uitspatting SWAN:
IMG_1549-1-border

Advertenties

4 gedachtes over “Een gouden dag voor een tinnen feest

  1. Jij komt vaak op dezelfde plaatsen als ik, ooit kom ik u er wel eens tegen denk ik. Ge zult me wel herkennen, met zo’n hoop kinders rond me.
    En als ik ooit een fotograaf nodig heb, ik weet je te vinden. Schoon foto’s weeral.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s