Artistiekelingen

Laat het maar een cliché zijn. Het kan me niet schelen wat jullie ervan denken. Lach me maar uit. Het moet gewoon gezegd! Ik heb genieën op de wereld gezet. Maar dan echt. Hier in huis leven twee grote kunstenaars. Werkelijk onovertroffen talent. Op het whiteboard werd er hier vergankelijke kunst geproduceerd van de bovenste plank. Dat het na enkele tellen al met de vod vernietigd werd door de maker himself maakt het zelfs alleen maar straffer. Want bescheidenheid is een schone eigenschap voor genieën.
Heerschap Tadeusz tekende zijn allereerste mannetje vorige week. Ik weet niet hoe vertrouwd u bent met de ontwikkelingsstadia van kinderen, of u weet hoe de gemiddelde eerste mannetjes eruit zien, maar ik kan u verzekeren dat eerste mannetjes normaal gezien geen lijf hebben. Aan de kop komen meestal voeten… Maar Tadeusz tekende zowaar een lijf. Een heel lichaam. Armen en benen eraan vast. Met oren en al!

Weliswaar bleef het bij die ene keer. De daaropvolgende mannetjes waren traditionelere kopvoeters, maar geef toe dat het ware pareltjes zijn.

En zoonlief nummer twee blijkt dan weer met muzikale talenten gezegend!

Laat ons hopen dat die geniale kwaliteiten slechts van korte duur zijn. Want het leven van genieën gaat zelden over rozen…

12 reacties

  1. Zondermeer talentvol en veelbelovend!
    Hopelijk wordt hij niet al te onbegrepen want zoals jezelf al opmerkte het leven van genieën ………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.