Go!

Ik ben een gelukzak.
De uitgeverij wil dat ik er nog eentje schrijf. Na goLisa leek het voor de uitgeverij wel een leuk idee om er nog eentje te schrijven. Een reeksje dus.
Ik ben een gelukzak.
Nu maar hopen dat ik erin slaag om het er een tweede keer goed vanaf te brengen. De titel staat nog niet vast, dat zullen we waarschijnlijk aan de meisjes van goSupermodel overlaten. Maar dat het een ‘go-reeks’ wordt is wel al zeker.
De tijd die ik krijg om dit nieuwe jeugdboek te schrijven is zo mogelijks nog korter dan de vorige keer en het thema vraagt ook wat meer research. Ik heb al een paar keer vertwijfeld in mijn haar gekrabd.
Maar een gelukzak blijf ik.

Mijn nieuwe schrijfplek in ons nieuwe stulpje begint vorm te krijgen. Maar ik heb mij wel een chique bureaustoel gekocht (waar ik nog op wacht). Ik wil mijn rug niet nog eens zo op de proef stellen. En ik wil nog een prikbordje. Ik hou van prikbordjes. Ik heb dat nodig. Ik wil nog een ipad met een toetsenbord om in koffiebarretjes aan niet-thuis-werken te kunnen doen. En ik wil mijn doos vol personages en verhaallijnen wat uitbreiden.

Ik heb er zin in!
IMG_9354

24 reacties

 1. Amai, er komt er al een tweede aan en ik moet het eerste nog gaan kopen. Niet goed bezig Liesbeth, Ysabel daarentegen… kei cool gewoon!

  • @suzette: ik ga binnenkort wel wat fotootjes van het huis tonen, maar momenteel is het nog een beetje een halve werf. van zodra het wat toonbaarder en ingericht is, zal ik dat zeker doen!

  • @gekiekt: ja, die handtekening wil ik graag zetten! nu is het er nog niet van gekomen!!!
   en dat boek, het mag misschien een schok zijn, maar ik denk dat je trouwens niet echt tot de doelgroep behoort 😉

 2. Maar zo wijs, zeg! Ik stond onlangs met goLisa in mijn handen, toen ik op zoek was naar een kadootje voor mijn nichtje (die overigens toch nog iets te jong is voor het boek) en ik was zowaar een beetje trots op je. Terwijl we mekaar helemaal niet kennen, maar je weet wel hé, dat ‘ik-ken-je-precies-echt-want-ik-lees-je-blog’.
  Fijn nieuws dat er een vervolg komt. Dat zegt iets over je schrijftalent!

 3. Ergens tussen jou en mij ligt een koffiebar waar ik nog niet geweest ben. Naam ontgaat me. Plaats = Sint Lambertusstraat. Een woensdagvoormiddag of doe jij een ander dag/datum/uur voorstel? Als uw Slief braaf is, mag hij ook mee. Doe hem alvast mijn groeten. En terwijl we bezig zijn: één jongen is géén jongen, dus een woensdagnamiddag + kroost is ook een optie eigenlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.